Koldby Optik

Briller på Østerbrogade

 
image13_1000.jpg

Brilleværkstedet

I kælderen under butikken, har vi brilleværkstedet. Her kan vi lave simple reparationer og give brillerne service. Brillestængerne bliver strammet op og diverse hængsler renset og smurt med olie. Vi har også mulighed for at polere acetatbriller, hvis de er blevet lidt slidte at se på. Vi kan afmontere brilleglassene og ultralydsrense delene.

Slibemaskine

Vi har mulighed for at indslibe glas i dit eget brillestel. Ofte kan vi indslibe de nye glas i brillestellet fra dag til dag. Denne service er gratis, så du betaler kun for brilleglassene. Vi har også mulighed for at omslibe dine brilleglas til et nyt mindre brillestel. Denne service er også gratis.

 
broke-plastic-glasses.jpg

Sidestegsarme på acetatbriller

Det kan nogle gange være svært at få brillestellet til at side komfortabelt på næseryggen. Derfor kan løsningen være at monteres sidestegarme på brillestellet. Dette sikrer en fleksibel komfort. Denne montering kan laves på alle acetatbriller.

 

Service af dine briller

Vi servicerer alle briller. Vores mangeårige ekspertise gør os i stand til at løse det fleste reparations opgaver. Hvis vi ikke er i stand til at reparere in-house har vi et stort netværk som kan klare opgaverne. Eksempelvis kan vi hjælpe med diverse loddeopgaver af metalstel.